PMView.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Capture And Virtual Pc
Per A Johansson
post Nov 14 2006, 05:16 AM
Post #1


Forum Member


Group: Members
Posts: 7
Joined: 30-May 03
From: Sweden
Member No.: 143



Capture does not work well when a Microsoft Virtual PC session is running, no matter if it is visible or not.

Capture Window hides PMView but then the desktop gets frozen. Same with Capture Area of Screen.

Capture Screen works.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Peter
post Nov 20 2006, 09:55 AM
Post #2


Forum Member


Group: Admin
Posts: 664
Joined: 14-March 00
From: Wilmington, North Carolina
Member No.: 3



I just installed VP here. Capture still works fine. No problems.

Have you tried rebooting? (The one and only time I saw the capture problem, it went away after a reboot never to be seen again).

Thanks,
Peter


--------------------
Peter Nielsen (peter@pmview.com) "If you can dream it, you can do it" JFK.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Per A Johansson
post Nov 22 2006, 07:44 AM
Post #3


Forum Member


Group: Members
Posts: 7
Joined: 30-May 03
From: Sweden
Member No.: 143



QUOTE (Peter @ Nov 20 2006, 09:55 AM) *
I just installed VP here. Capture still works fine. No problems.

Have you tried rebooting? (The one and only time I saw the capture problem, it went away after a reboot never to be seen again).

Thanks,
Peter


Correct, it works now. I don't remember if I rebooted before using PMView the first time.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2018 - 07:33 PM